+47 97 97 55 97

Om oss

 Sjømatkompaniet AS ble etablert i 2014, og driver i dag primært med salg og foredling av laks. Vi leverer både til kunder i Norge, og i og utenfor Europa. Selskapet har hatt en kraftig vekst hvert år siden oppstart, understreket av en førsteplass i kåringen av årets Gasellebedrift i Møre &Romsdal i 2017. Veksten har siden det bare fortsatt, og vi sikter mot å etablere oss i stadig nye markeder rundt om i verden. Mye av årsaken til at vi har kunnet vokse slik vi har gjort, er at vi har svært gode samarbeidspartnere i alle ledd. I tillegg har vi stort fokus på service og tilgjengelighet, og jobber hver dag steinhardt for å kunne gjøre hurtige leveranser av fisk av riktig kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi svarer når som helst på døgnet, og er på den måten alltid tilgjengelig for våre kunder og samarbeidspartnere.

Ved hjelp av et stort nettverk og gode partnere, leverer vi laks i alle kvaliteter, størrelser og varianter, alt tilpasset i tett dialog med våre kunder. Vi kan levere laks som hel fisk, i porsjoner og som fileter, og vi leverer også røykalaks av topp kvalitet. Vi er involvert i all foredling selv, og har derfor kontroll over hele verdikjeden, noe som kommer kunden til gode til slutt.

Lokalisert midt på den langstrakte norske kyststripen, kan vi via vårt omfattende nettverk også levere andre produkter av andre fiskeslag, som eksempelvis ørret, torsk, sei, hyse, klippfisk og tørrfisk. Vi tar mot alle forespørsler, og vil kunne tilby det meste innen sjømat, både i kombinasjon med laks og som frittstående ordrer.

https://farmakeiogreece.com/cialis-genosima-agora/